Curryfried chicken with Sambal Olek and Mango Sauce



Kycklinggryta
1 msk  curry, madras
1 krm  svartpeppar
1 tsk  salt
2 msk  smör, till stekning
2 dl  vispgrädde
0,5 dl  mango chutney

Ris
2 dl  ris
1 st  morot
1 st  paprika, gärna röd för färgen skull
0,5 st  zucchini
4 dl  vatten

Tillagning

1. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar.

2. Bryn filéerna i smör i en stekpanna.

3. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min.

4. Koka riset i 4 dl vatten med Bong Touch of Taste grönsaksfond.

5. Riv moroten grovt och låt koka med riset från start.

6. Riv även paprikan och zucchinin grovt och tillsätt i riset när riset är klart.

7. Servera kycklingfiléerna med grönsaksriset.

http://www.tasteline.com/Recept/Currystekt_kycklingfile_i_sambal-_och_mangosas_med_gronsaksris